LVC Lars Christiansen

Kloakarbejde nær Næstved

Vi står for fremtidssikret kloakarbejde i Næstved og omegn

Med LVC Aut. Kloakmester & Entreprenør som samarbejdspartner er du garanteret fremtidssikret kloakarbejde i form af inspektion og rensning af dine kloakker efter alle love og krav.

Vi kan udføre alle former for kloakarbejde i Næstved og omegn, så uanset om det er renovering af kloak, nybyggeri eller ombygning og udvidelse af kloaksystemet, kan vi udføre opgaven.

Fra vores base nær Næstved på Sydsjælland dækker vi Næstved, Sjælland og København, og uanset om det er TV-inspektion eller installation, påtager vi os hellere end gerne inspektion og rensning af dine kloakker.

Autoriseret kloakarbejde nær Næstved på Sydsjælland

Skal der indhentes tilladelser fra myndigheder i forbindelse med arbejdet, står vi som autoriseret kloakmester også gerne for den del.

Ring på tlf. 20 30 01 41 for at få et uforpligtende tilbud fra din kloakmester nær Næstved på Sydsjælland, uanset hvilken type kloakinspektion eller rensning du har brug for er vi klar!

LVC Aut. Kloakmester & Entreprenør er desuden medlem af Dansk Byggeri, ligesom vi er omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Se billeder af vores inspektion og rensning af kloaker udført af Autoriseret Kloakmester LVC nedenfor:

Luk menu