LVC Lars Christiansen

Få et nedsivningsanlæg ved Næstved

LVC har i mange år arbejdet med både sandfilteranlæg og nedsivningsanlæg i Næstved og omegn. Er jeres hus ikke forbundet med hoved kloakken, kan et nedsivningsanlæg, et sandfilteranlæg eller et andet minirenseanlæg stå for rensningen af spildevand (se også Spildevand i åbent land). Som autoriseret kloakmester står vi til jeres rådighed, både når det gælder etablering og vedligeholdelse af anlæggene.

SANDFILTER- OG NEDSIVNINGSANLÆG I NÆSTVED

Disse anlæg har fokus på en afledning og nedsivning af det spildevand som kan forekomme på din grund. Og dermed give en naturlig rensning omkring anlægget. Det spildevand der forekommer føres til anlægget via blandt andet løbende sivestrenge, efter at have løbet forbi en tank hvori fysiske partikler bliver sorteret fra. 

Kontakt os for mere information! Ring til os på 20 30 01 41 eller send os en mail på lvckloak@mail.dk

Tal med os om, hvilket anlæg der vil fungere bedst til jeres behov og jeres økonomi. Vi guider jer sikkert igennem de mange forskellige muligheder og sørger for, at jeres anlæg lever op til alle love og regler. Se billeder af alternativ rensning af spildevand udført af LVC nedenfor:

Luk menu